Yeşilyurt Anaokulu

Vizyon: Minik ayakların attığı kocaman adımların başlangıç noktasıyım, geleceğe yön verir, geleceği ben yazarım.

Misyon: Kurum kültürüne sahip, değişime açık, dinamik eğitim kadromuzla Yeşilyurt Anaokulu olarak, öğrencilerimizin öncelikle kendisinin farkında olan, merak eden, araştıran, sorgulayan, üreten, bugün ve gelecekte evrensel, milli değerlere bağlı bireyler olabilmeleri için, çağdaş eğitim yaklaşımlarını, yenilikçi teknolojiyi ve kültürel değerlerimizi uygulamalarimıza entegre edip, bütün bunları çok yönlü bir şekilde kazanmalarını kolaylastiracak eğitim ortamları sunarak onları destekliyor ve geleceğin Türkiye´sini inşa ediyoruz.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Yeşilyurt Anaokulu olarak yürüttüğümüz projelerimiz: 1-Ailem Okulumda 2-Öğretmenim Evimde 3-Yeşilyurt´ta Bilim Günü 4-Haftanın Çocuğu 5-Öğretmenler Okuyor 6-Uygulama Bahçem 7-Beslenme Dostu Okul 8-Temiz Okul Sağlıklı Okul
Diğer Hususlar: ) Çocukların; Atatürk Vatan Millet Bayrak, Aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlamak amacıyla çaba göstermek. 2) Çocukların beden zihin ve duygu gelişimini iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak, 3) Çocukların Türkçe’yi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak.

WEB - https://elbistanyesilyurtanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yeşilyurt mahallesi Çelik sokak No3/a

Adres - Yeşilyurt mahallesi Çelik sokak No3/a

Ulaşım