Seyhan DEDELER - Okul Müdürü

Elbistan doğumludur. İlk,Ortaokul ve Lise Eğitimini Elbistan´da tamamlamıştır.  Pamukkale Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümünden 2000 yılında mezun olmuştur.  Sivas ili Doğanşar ilçesi Doğanşar İlköğretim okulunda Okul Öncesi Öğretmeni olarak 2000 yılında görevine başlamıştır. 2001-2004 yılları arasında Elbistan Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulunda görev yapmıştır. 2004 - 2012 yılları arasında Elbistan Sevgi Anaokulunda Kurucu Müdür olarak başladığı görevini tamamlamıştır. Daha sonra 2013-2022 yılları arasında Elbistan Papatyam Anaokulunda Kurucu Müdür olarak görev yapmıştır. Bu sırada 2014 yılında Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi yüksek lisans eğitimini, 2017 yılında Anadolu Üniversitesi´nde Adalet Bölümü ön lisans eğitimini  ve İstanbul Aydın Üniversitesi Okul Öncesi Eğitimi alanında yükseklisans eğitimini  tamamlamıştır.  Anadolu Üniversitesi´nde Sosyoloji Bölümünde eğitimine devam etmektedir. 2022 yılı Temmuz ayı itibariyle Elbistan Yeşilyurt Anaokulunda görev yapmaktadır. İki çocuk annesidir.

(344) 415 5151 Eposta