Eko Okullar Programı Kapsamında TEMA Temsilcisi Fatma  DOĞUÇ Tarafından Öğrencilerimize Bilgilendirme Yapıldı

Eko Okullar Programı Kapsamında TEMA Temsilcisi Fatma DOĞUÇ Tarafından Öğrencilerimize Bilgilendirme Yapıldı

Eko Okullar Programı Şubat ayı etkinlikleri kapsamında ilçemizin TEMA temsilcisi Fatma DOĞUÇ okulumuza davet edildi. Çocukların toprak, erozyon, doğa vb. konularda farkındalık kazanması için gerekli bilgilendirmeler yapıldı.  Geleceğimiz olan çocuklarımızın toprağı tanıyarak, severek, ona kıymet vererek büyümeleri hedefiyle çocuklarımıza TEMA ile ilgili faydalı bilgiler aktararak bilinçlenmelerini sağladı. Toprağını ve doğayı seven çocuklar sürdürülebilir yaşamın teminatı olacaklardır..

27.02.2024 28

27-02-202427-02-2024